Në emisionin “Në shtëpinë tonë” do ju flasim dhe do gatuajmë me bathë.

Dikur është quajtur ushqim i të varfërve ndërsa sot është ndër ushqimet me përmbajtje më të lartë proteinike.

Batha i përket grupit të madh të bishtajoreve dhe gatuhet pak a shumë si bizelja.

Ne sot do ju sugjerojmë 4 receta praktike me bathë dhe për vlerat e tyre do flasë nutricionistja Rolina Naco.

Për më shumë ndiqni videon.

Top Channel