Të paktën 19 nxënës kanë vdekur në një zjarr në një shkollë në Indi, thanë zyrtarët.

Nxënësit u panë duke rënë nga ndërtesa në qytetin perëndimor të Surit, ndërsa tymi i zi doli nga dritaret.

Shumica e viktimave ishin adoleshentë. Shkaku fillestar i zjarrit nuk ishte menjëherë i qartë.

Të paktën 20 të tjerë u lënduan rëndë dhe po trajtohen në spital në Gujarat.

“Nxënësit humbën jetën për shkak të zjarrit, por edhe sepse u hodhën nga ndërtesa”, tha për AFP Deepak Sapthaley, një zyrtar lokal i zjarrit.

Të gjithë të vdekurit ishin të moshës nën 20 vjeç.

Top Channel