Ndërsa opozita prej muajsh tashmë kërkon largimin e kryeministrit Rama dhe formimin e një qeverie tranzitore, nuk kanë munguar as emrat e aluduar për të qenë në krye të saj.

Një prej tyre, është edhe emri i Kastriot Islamit, i cili i ftuar në studion e Top Talk, u pyet pikërisht për këtë çështje.

“Nuk mendoj se përputhet me qasjen time. Nuk mendoj se është momenti. Jemi shumë larg një mjedisi që do sillte zgjidhjen e një krize. Qasja për zgjidhjen e krizës, për të shkuar te qeveria teknike, duke hedhur apo testuar emra për kryeministër, nuk mendoj se është rruga e duhur. Nuk mendoj se nxjerrja e emrave është efikase, apo serioze”, u shpreh ai.

Top Channel