13 persona të cilët provuan kampingun transparent dhe bënë veten e tyre pjesë të bukurisë natyrore. Kamping do të thotë të lësh mënjanë televizorin, video lojërat dhe stresin e krijuar në shtëpi. A do të ishte më mirë një hotel me 5 yje apo një nga këto vende që do shihni më poshtë? Vendoseni ju!

FOTO GALERI
1/13

Top Channel