Sot “Në shtëpinë tonë” do të shohim 5 receta të ndryshme me oriz basmat, të bardhë, kaf, të zi.

Kombinime me spinaq, fileto pule, karkaleca dhe erëza të ndryshme. Teknika shumë të thjeshta për t’i realizuar edhe në shtëpitë tuaja.

Top Channel