Sot “Në shtëpinë tonë” do të mësojmë se si të realizojmë pasta të freskëta.

Shefi i kuzhinës Anis Gjoka ka zgjedhur të na tregojë disa sekrete të një brumi të mirë pastash.

Ndiqni sugjerimet nga shefi, kombinimet që ai ka menduar për të kombinuar secilën nga pastat dhe vlerat e tyre.

Top Channel