Gjithmonë na është thënë se vendosja e rripit kur udhëtojmë me makinë është kufiri që na ndan mes jetës dhe vdekjes.

Por gjithashtu mund të jetë dallimi mes një udhëtimi të rehatshëm ose plagosjes. Kjo pasagjere e ka mësuar më së miri tashmë një gjë të tillë, kur  miku u saj frenoi qëllimisht fort, për t’i bërë të ditur rëndësinë e vendosjes së rripit të sigurisë. Për më tepër, shikoni videon.

Top Channel