Meqë qepa e njomë është e sezonit, emisioni “Në shtëpinë tonë” , sot ju sjell 5 receta të ndryshme sesi të gatuani me këtë produkt.

Këto receta na realizon kuzhinierja nga Berati, Elvira Kaja dhe janë: mish qengji me qepë të njoma në tavë, biftek viçi me qepë të njoma dhe mozzarella, djathë furre me qepë të njome, vezë në sy me qepë të njomë, brusketa me brumë pice dhe qepë të njoma.

Për të gjitha këto receta interesante, nutricionistja, Rolina Naço na tregon vlerat ushqyese të tyre.

Për t’i parë të gjitha recetat sesi realizohen ndiqeni klipin e më poshtëm.

Top Channel