Sot do të sjellim disa sugjerime se si te gatuani oktapodin.

Shefi i kuzhines Ladovik Syku përgatit për emisionin “Në shtëpinë tonë” disa receta të shpejta, të thjeshta dhe me plot vlera ushqyese.

Ndiqni vlerat e disa prej produkteve të përdorura në këto pjata.

Top Channel