9 arsyet që ju bëjnë të ndiheni ende të lodhur edhe pas një gjumi të mirë

25/04/2019 18:58

Gjumi i tepërt është burim i shumë sëmundjeve. Është e rëndësishme që trupi të pushojë duke larguar në këtë mënyrë stresin dhe lodhjen.
Më poshtë njihemi me disa nga arsyet e përgjumjes.

FOTO GALERI
2/9
2. Diabeti

Top Channel