Sot “Në shtëpinë tonë” do të mësojmë 5 metoda të ndryshme se si të gatuajmë mishin e viçit.

Shefat e kuzhinës do japin 5 sugjerime, 3 receta tradicionale nga shefja e kuzhinës Edlira dhe 2 receta moderne nga shefi i kuzhinës Anis Gjoka.

Gjithashtu gjatë klipit do të njiheni me informacione rreth vlerave ushqyese të disa prej produkteve të përdorura tek recetat.

Top Channel