Emisioni “Në Shtëpinë Tonë” na tregoi se si çokollata mund të jetë zgjedhja e duhur për të bërë një dhuratë të veçantë dhe të personalizuar.

Ervin Myshketa prej pak kohësh ka hapur një aktivitet ku realizon çokollata me shije të ndryshme dhe forma nga më uniket.

Aty mund të gjesh dhuratën e përshtatshme duke zgjedhur artikuj për të gjitha moshat dhe profesionet, të gjitha prej çokollate.

Top Channel