Sonte “Shiko kush Luan” është veshur kuq e zi dhe e tillë është shoqëruar kjo mbrëmje edhe në zërin e mrekullueshëm të të ftuarit të mbrëmjes, Sinan Hoxha.

Këngë shqiptare janë kënduar edhe nga Fifi, Gena dhe Vjollca Haxhiu mbresëlënëse për publikun shqiptar shoqëruar nga orkestra e Top Channel.

Top Channel