Zëvendësministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj zgjodhi Shkodrën si qytetin e parë jashtë Tirane në detyrën e tij të re për t’u takuar me drejtuesit e policisë.

Mësohet se në takim kanë marrë pjesë, drejtori i Qarkut, shefi i komisariatit dhe kupola drejtuese e kësaj drejtorie.

Pjesë e diskutimeve ka qenë vijimi i operacioneve për goditjen e grupeve kriminale dhe rritja e sigurisë publike.

Top Channel