LI_Day23_0134.CR2

Emma Roberts dhe Alyssa Milano sjellin në ekranin e madh të kinemasë Imperial romancën “Little Italy”.

Një çift i ri përhumbet në një romancë, teksa i duhet të përballet me luftën mes dy familjeve, por edhe me vështirësite në biznesin e picerisë.

Aktorja Emma Roberts në setin e xhirimeve shihet e veshur me një bluzë të kuqe, në të njëjtën ngjyrë me tezen e saj Julia Roberts, 30 vite më parë.

Duke pasur të njëjtin regjisor, shikuesit kanë spekuluar se kjo është një zgjedhje e qëllimshme, pasi “Little Italy” sipas tyre, është vazhdim i filmit “Mystic Pizza”, që u bë aq popullor për mbarë audiencën botërore në vitin 1988.

Top Channel