Rreth orës 03:00 të mëngjesit, në afërsi të rrugës transballkanike në Vlorë, janë djegur dy automjete që kanë qenë të parkuara.

Sipas policisë, zjarri i është vendosur automjetit BMW dhe nga flakët e përhapura ka marrë zjarrë dhe një tjetër automjet që ka qenë i parkuar pranë BMW-së.

Policia ka pyetur pronarët e automjeteve dhe po punon për zbardhjen e ngjarjes.

Top Channel