Vendosni lule në veshjet tuaja. Por edhe në këpucë, çanta e çdo aksesor. Kjo është motoja e kësaj mes stine, plot me stampime e lule për të dhënë një prekje femërore veshjeve të vjeshtës.

Nga motivet botanike të frymëzuara nga Art Nouveau tek fantazitë e xhaketave bardhezi e më pas më romantiket, me lule që lulëzojnë në fustane të gjata, këmisha dhe bluza. Shihni fotogalerinë dhe frymëzohuni përzgjedhjet tuaja!

FOTO GALERI
2/12

Top Channel