Ushqimi është i shijshëm! Pa marrë parasysh se ku jeni në botë, përvoja e përbashkët që na bashkon është ushqimi.

Sa herë që mendoni për ushqimet e huaja si pica dhe makarona, ju shkon mendja te Italia; kur mendoni për hot dogët e nxehtë, te Amerika; noodles dhe byrekët pranverorë te Kina; suxhuk dhe byrek me mish te Australia e të tjerë me radhë.

Stilisti i ushqimit, Trish Heagerty mori disa nga ushqimet tradicionale të vendeve të ndryshme dhe rikrijoi këto flamuj të shijshëm kombëtar.

FOTO GALERI
2/18
Koreja e Jugut - Kimbap dhe salcë.

Top Channel