Louise punon si prostitutë. Ajo ka një borxh prej 20 mijë dollarësh të mbetur nga tarifat e papaguara të universitetit.

Në një intervistë të gjatë për BBC, ajo tregon se ndjehet e detyruar të bëjë këtë punë, pasi sipas saj, është e vetmja rrugë për të shlyer në një kohë të shpejtë detyrimet e prapambetura. Ajo është diplomuar për Biologji detare.

Ajo u shpreh se për të është shumë herë më mirë të punojë si prostitutë se sa në një pikë karburanti me pagë minimale.

Vajza njihet vetëm si Louise, ajo tha se arrin të fitojë deri në 900 paund në javë.

“Unë jam kokëfortë dhe kundërshtuese në lidhje me të drejtën time për ta bërë këtë punë, pavarësisht paragjykimit të njerëzve. Megjithatë, unë nuk dua që njerëzit të mendojnë se jam e droguar ose kam qenë e detyruar nga dikush ta bëjë këtë punë. Unë jam këtu vetëm si një person normal që dëshiron të bëjë para, të sigurojë një të ardhme për veten”, shprehet Louise.

Ajo punon në një ndërtesë në Westminster, në Londër. Klientët paguajnë 70 paund për një orë e gjysmë, nga të cilat 25 i merr pronari i shtëpisë publike.

Shtëpia publike drejtohet nga një ish-detektiv policie. Në Angli dhe në Uells shtëpitë publike janë të paligjshme, por ligji nuk i ndalon personat të paguajnë ose të paguhen për të kryer marrëdhënie seksuale.

Pronari, i cili njihet vetëm si Karl, tha se është përfshirë në këtë industri prej 15 vjetësh, ndërsa shprehet se fiton deri në 60 mijë paund në vit.

Ai pohon se nuk është duke i shfrytëzuar femrat dhe se nuk ka thyer ligjin.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel