Një 24-vjeçar ka transformuar tërësisht formën e tij fizike në vetëm 12 javë, e përmes një video 54-sekondëshe ai ka treguar transformimin që trupi i tij ka pësuar.

Hunter Hobbs nga Oklahoma në SHBA ishte kurioz për të parë se çfarë rezultati mund të merrte nëse ai do ta merte më seriozisht stërvitjen për 12 javë.

Dhe nga 92 kg që ai peshonte, rezultati ishte 20 kg më pak si edhe një fizik për t’u pasur zili.

Top Channel