Kush është njeriu i jetës suaj? Është e shkruar në yje. Këtu janë të gjitha shenjat që janë të papërputhshme me karakterin tuaj dhe nga e cila është më mirë të shpëtoni!

Një pyetje që duhet të bëni që në takimin e parë është kjo: “Çfarë shenje je ti?” Dhe nga përgjigjja do të kuptoni menjëherë nëse lidhja mund të funksionojë ose jo. Ndër shenjat e zodiakut ekzistojnë shumë ngjashmëri, por edhe mospërputhje që rrezikojnë kthimin e marrëdhënieve tuaja në ferr.

Pas romancës fillestare, kur gjithçka është trëndafila dhe lule, personaliteti i vërtetë i njeriut para jush shfaqet dhe nuk përputhet gjithmonë me tuajën. Për shembull, ju rrezikoni të dominoni vazhdimisht nga një partner më i fortë ose duke u varur nga programet e tij.

Qëndrimi armiqësor i dikujt në fillim të lidhjes mund të kthehet frikshëm në një xhelozi. Dashuria duhet të sjellë anën tuaj më të mirë dhe jo atë më të keqe. Shfletoni galerinë e mëposhtme për të mësuar më shumë.

 

Top Channel