Në Angli zhvillohen jo pak lojëra ku konkurrohet në çift, e një prej tyre është edhe se kush vrapon më shpejt me gruan në qafë.

Por kjo lojë ka rezultuar e rrezikshme për një grua, bashkëshorti i së cilës nuk e ka mbajtur dot dhe i ka shpëtuar nga duart.

As jo nuk është mbajtur dot me këmbë duk rënë me kokë në tokë. Goditja e ka tronditur keq dhe është dashur ndërhyrje e mjekëve të pranishëm për ta lëvizur nga fusha.

Top Channel