Të dhunshme dhe joshëse, keçistet më të forta në botë

07/04/2018 14:05

Sportet luftarake kanë tërhequr gjithnjë vëmendjen më të madhe te meshkujt, jo vetëm ata që e ushtrojnë, por edhe sportdashësit. Por kur në ring ngjiten edhe femrat, aty e gjithë bota çmendet.

Dhe nëse ka ndonjë sport luftarak ku femrat tërheqin vëmendjen më të madhe të sportdashsve ai është padyshim Wrestling ose siç njihet rëndom ‘keçi’. Në Amerikë ky sport i kthyer në art njeh shumë figura të njohura femoëre, si Alexia Bliss, Nikki Bella, Mila Naniki apo Priscilla Kelly, që përveç forcës në ring kanë shfaqur edhe shumë joshje femërore.

Shpesh ato në rrjetet sociale, por edhe në revistat sportive zënë hapësira të mëdha pikërisht me pozimet e tyre shumë provokuese.

FOTO GALERI
1/30
Alexia Bliss

Top Channel