Të gjithë mund të pajtohemi që uji ka shumë veti të dobishme, por shpesh harrojmë të ndalemi dhe të admirojmë bukurinë e tij të qartë dhe unike, e cila ofron vendet më të bukura në botë të pasqyruara në të.

Perëndimi i diellit, pemët, lulet, kafshët dhe qielli blu, secila nga këto të lenë pa frymë kur pasqyrohen në ujë, të pikturuara në miliona hije.

Këto 20 foto nga e gjithë bota janë shembujt më të mirë se sa hyjnor është ky fenomen.

FOTO GALERI
1/20
Groningen, Holandë.

Top Channel