Në këtë video dallohet momenti kur dy persona po “luajnë” me njëri-tjetrin dhe rrëzohen mbi shina, teksa treni ndodhej vetëm disa metra larg.

Fatmirësisht ata janë nxjerrë në kohë nga dy personat e tjerë që po prisnin trenin.

Top Channel