Ato janë statujat më të famshme dhe të më mahnitshme, që shumëkush do të dëshironte t’i vizitonte një herë në jetën e tyre.

Nga Shtetet e Bashkuara e deri në Australi, shtrirja e tyre gjeografike është tejet e madhe, kështu që bëni mirë llogaritë nëse jeni një i apasionuar pas udhëtimeve dhe gjetjes së atraksioneve më të mrekullueshme për t’u parë.

Cilat janë ato, i zbuloni në fotogalerinë në vijim, ndërkohë që përveç statujave, po përpiqemi t’iua bëjmë ditën më të këndshme edhe me disa prej ndërtesave më të çuditshme dhe më të bukura që janë ngritur mbi tokë, gjithçka në pjesën e dytë të fotogalerisë.

FOTO GALERI
1/39
Statuja e Supermenit në Metropolis, Illinois

Top Channel