Një student në Kili ka mahnitur shokët e tij me një truk të pabesueshëm magjie, që mund të bëjë këdo të mendojë se magjistarët janë të vërtetë.

Magjistari i ri, i njohur vetëm si Jordin, ka mahnitur të pranishmit e një lokali teksa ka zhdukur çdo pikë birre që e derdh tek një gazetë.

Videoja, e publikuar nga një media lokale, është parë mbi 2.6 milionë herë dhe është shpërndarë mbi 61 mijë herë.

Top Channel