“Shullazi”, rrëzohet kërkesa e avokatëve për drejtorin e Mbrojtjes së Dëshmitarëve

27/03/2018 11:44

Gjykata ka rrëzuar kërkesën e avokatëve për të thirrur dëshmitarë në seancë drejtorin e drejtorisë së Mbrojtjes së Dëshmitarëve, Ardian Çipanë seancën e radhës ndaj Emiljano Shullazit.

Avokatët kërkonin që Çipa të jepte shpjegime pse duhet të merrte statusin dëshmitar i mbrojtur Besnik Musai, shoferi i Ylvi Beqajt, dhe vëllai i bashkëjetueses së biznesmenit, pasi sipas tyre ai nuk është familjar i Ylvi Beqajt.

Avokatët e Shullazit deklaruan se i jane drejtuar ONM-së, dhe kryeprokurores Arta Marku, për t’i vënë në dijeni në lidhje me devijimin e procesit nga prokurorët.

Top Channel