Një blogere palestre ka ekspozuar mashtrimin e këndit të përdorur nga yjet e Instagram-it për të nxjerrë më në pah asetet e tyre.

Anna Victoria, 29 vjeçe nga Kalifornia, ka 1.3 milionë ndjekës në Instagram.

Gjithsesi ajo u ka vendosur të tregojë dallimin mes një poze të zgjuar dhe një normale, duke kërkuar nga njerëzit që të mos fiksohen nga imazhet jorealiste.

Jo vetëm këndi, por edhe filtrat janë një prej elementëve që në fotot e publikuara në Instagram shërbejnë për të “mashtruar” realitetin.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel