Shpesh për të shijuar një drekë apo darkë të këndshme, nuk mjafton vetëm që restoranti të gatuajë mirë.

Ambienti është po aq i rëndësishëm sa cilësia e gatimit, kur bëhet fjalë për vlerësimin e një restorante.

Shumë njerëz preferojnë të konsumojnë një drekë apo darkë mes miqsh, në restorantet që ofrojnë një ambient çlodhës dhe me pamje relaksuese.

Më poshtë janë 20 restorantet e klasifikuar si ndër më të mirët në botë, ndërsa disa prej tyre edhe mund t’i keni vizituar, pasi ndodhen në vendet fqinje.

FOTO GALERI
1/20
1. Sirocco, Bangkok, Tailandë

Top Channel