Në timon nuk duhet ta humbasësh asnjëherë toruan, sepse çdo moment mund të jetë kritik, edhe kur je me shpejtësi të vogël.

Në videon e mëposhtme është filmuar momenti që një shofer i irrituar i kërkon llogari një drejtuesi tjetër duke pretenduar se ai duhet të kalojë i pari në një rrugë të ngushtë dhe dhe i bllokon rrugën për disa metra.

E kur drejtuesi makinës tjetër tenton të vazhdojë rrugën, shoferi i irrituar përpiqet që ta bllokojë, por këtë herë i ka shkaktuar vetes një dëm goxha të madh, pasi makina e tij është përmbysur.

Top Channel