Të gjithë ata që duan të kenë sa më pranë Kate Middelton dhe Meghan Markle, tashmë një gjë e tillë është plotësisht e mundur.

Kjo pasi princeshat do të vinë në formën e ikonave në celular.

Kompania përgjegjëse e celularëve, e cila është e angazhuar në këtë projekt, ka zbuluar se figurat e dy princesha do të vin në variante të ndryshme.

Por një gjë e tillë nuk do të jetë falas.

Çmimi i vetëm një prej ikonave do të kushtojë 1.41 paund.

Kompania ka anonՊuar së një program i tillë do të jetë gati një ditë përpara dasmës mbretërore.

FOTO GALERI
3/7

Top Channel