Një fëmijë që po kalonte rrugën këmba-dorazi është filmuar nga kamera e një makine, drejtuesi i së cilës, bashkë me disa persona të tjerë është kujdesur që ta heqin nga rruga.

Videoja është filmuar në Vietnam. Në pamje dallohet drejtuesi i një kamioni që kishte ndaluar para një kryqëzimi dhe që ia bënte me shenjë shoferit ku ndodhet kamera që të ndalonte.

E mbi vijat e bardha dallohet një foshnjë që ecte këmba-dorazi.

Fatmirësisht dy drejtuesit kanë frenuar në kohë duke bllokuar rrugën që asnjë makinë tjetër të mos vinte.

Më pas dallohen disa persona që e marrim fëmijën dhe e bashkojnë me familjarët, që padyshim duhet të tregohen shumë më të kujdesshëm.

Top Channel