“Njeriu merimangë”, ngjitet në qiellgërvishtësin 185 m në Paris

17/03/2018 10:44

Tashmë është në moshën 55-vjeçare, por sërish Alain Robert vazhdon të bëjë çmenduri.

Këtë herë “njeriu merimangë”, siç njihet ai, është ngjitur në një qiellgërvishtës 185 metra të lartë në Paris, pa asnjë element sigurie.

Alain Robert është i njohur për ngjitjen e më shumë se 150 ndërtesave më të larta në botë, ku në të kaluarën është ngjitur edhe në Burj Khalifa dhe në kullën “Eiffel”.

Ai ka nisur që në moshën 11-vjeçare ta bëjë një gjë të tillë, ndërsa është shprehur se nuk do të heqë dorë nga “hobi i tij i çmendur” deri në fund të jetës.

Top Channel