Pamje të pabesueshme të filmuara nga një dron tregojnë zjarrfikësit që luftojnë me një zjarr të madh që përfshiu një depo dhe u dogj për më shumë se 48 orë.

Më shumë se 50 zjarrfikës u përballën me flakë 30 metra të lartë, ndërsa “ferri” zgjerohej nëpër njësitë industriale të përdorura nga firma DHL në Drayton Fields Industrial Estate në Daventry të Anglisë.

Top Channel