Danielle Armstrong është një prej femrave më të bukura në botë dhe për të mbajtur trupin në formë padyshim që nevojitet palestër dhe një dietë e mirë.

Ky është edhe çelësi i saj teksa tregon belin e saj pasi ka humbur afro 9 kg, duke respektuar një dietë të shëndetshme dhe ushtrime të rregullta.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel