Dora e njeriut nuk e ka zhdukur ende përfundimisht magjinë e natyrës dhe ekspozita vjetore “International Landscape Photographer” e dëshmon këtë.

Gjatë kësaj ekspozite dhe konkursi, ku morën pjesë më qindra fotografë profesionistë dhe amatorë shpërfaqet në magjinë e saj maksimale nëna natyrë, nga njëri cep i globit në tjetrin.

FOTO GALERI
1/17
Magjia e alpeve zvicerane

Top Channel