Ambasada Amerikane në vendin tonë poston shpesh këshilla për shqiptarët dhe ditën e sotme ka bërë të njëjtën gjë.

Këtë herë Ambasada Amerikane e ka kaluar fokusin te shpendi i shqiponjës, e cila është simbol për të dy shtetet.

Ambasada vë në dukje fakti që ky shpend është në rrezik dhe duhet të ketë reagime për ta shpëtuar atë, ashtu siç ndodhi edhe në Shtetet e Bashkuara.

Top Channel