Marina amerikane në aksion… – FOTO

26/12/2017 14:15

Një vit i mbushur me angazhime të shumta dhe sigurisht edhe vështirësi ka qenë 2017 për Marinën amerikane.

E themeluar 242 vjet më parë, Marina amerikane është flota më e madhe në botë me 332.421 persona në detyrë.

Një foto galeri për të mos u humbur që paraqesin disa nga operacionet më të rrezikshme të Marinës amerikane.

FOTO GALERI
3/33

Top Channel