Një 30-vjeçar në trupin e një fëmije – VIDEO

14/11/2017 09:25

Një 30-vjeçar kinez ka ndaluar së rrituri në moshën dy vjeçare dhe ka ngelur me përmasat e një foshnje.

I lindur më 1987-ën, në një zonë rurale të Kinës, Wang Tianfang vuan një sëmundje e panjohur nuk ka qenë kurrë i aftë që të flasë dhe gjithnjë mban me vete një gushore që mos bëhet pis kur ushqehet.

Mamaja e Wang, 52-vjeçarja Chu Xiaoping, shprehet se dëshira e saj më e madhe është që djali i saj ta thërrasë “mama”, por fatkeqësisht kjo nuk ka ndodhur kurrë. Ai ka mbetur 80 centimetra dhe intelegjenca e tij nuk është zhvilluar kurrë.

Top Channel