Macet janë një ndër kafshët shtëpiake më kurioze dhe prova më e fundit janë telofanat dhe kompjuterat.

Duke parë pronarët e tyre që nuk shqiten nga këto aparatura ato janë parë që të “luajnë” me to në momentin që u kanë rënë në “dorë”.

Pamjet e mëposhtme janë një sërë fotosh selfie të realizuara nga vetë macet që “zbërthejnë” telefonat.

Top Channel