“Disku” misterioz habit kinezët (Video)

09/11/2017 00:06

Banorët në një fshat në Shaoyang të Kinës kanë mbetur të habitur nga ajo që i është shfaqur në qiell pak ditë më parë.

Pamje të pabesueshme janë filmuar me telefon, ndërsa më pas me shpejtësi kanë bërë xhiron e internetit.

Në qiell duket një re në formë rrethi, ndërsa komentet kanë qenë të shumta dhe nga më të ndryshmet ndërsa kishte edhe nga ata që shkruanin se bëhej fjalë për një UFO.

Fenomeni u shfaq për rreth 10 minuta, ndërsa ngjarje të tilla janë filmuar edhe më parë 12 gusht në Liaoning të Kinës.

Top Channel