Nathan, me të dashur 15 vite më të re (FOTO)

05/11/2017 16:51

Nathan Hrdlicka, 35-vjeçari nga Nju Meksiko, është një nga 25 njerëzit e rrallë në botë, por pavarësisht sindromës së tij, ai nuk është privuar, por mundohet ta jetojë jetën sa më mirë.

Ai ka lindur pa kofshë dhe vuan nga defekti bilateral PFFD.

Megjithatë, Nathan së fundmi është bërë me të dashur. Ai ka krijuar një lidhje me Chelsea Stuart, e cila edhe pe shumë më e vogël në moshë dhe shumë më e gjatë se Nathan, ndjehet e lumtur me të.

Çifti ka zbuluar se dallimi i tyre tërheq shikimet e njerëzve, por ata shprehen se përtej kësaj të gjithë e dinë sa duhen.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel