Çfarë la pas “ferri” i zjarrit në Kaliforni – FOTO

13/10/2017 00:00

Të gjithë banorët e Calistogas, në kontenë Napa në veri të Kalifornisë u udhëzuan të largoheshin, kërkesë që u zbatua nga të gjitha banorët, pasi në të kundërt pasojat do të kishin qenë katastrofike.

26 persona janë raportuar zyrtarisht të vdekur dhe mbi 100 persona të tjerë vijojnë të jenët zhdukur. Por ajo çfarë ka lënë pas zjarri, në këtë zonë ku banojnë mbi 20 mijë persona, është me të vërtetë shokuese.

Mbi 170 mijë hektarë tokë është shndërruar në hi, ku dallohen shtëpitë dhe makinat tërësisht të shkrumbuara.

FOTO GALERI
1/26

Top Channel