Nuk është ashtu siç duket! (FOTO)

10/10/2017 00:00

Syri nuk gënjen, por në disa raste ne perceptojmë diçka ndryshe nga realiteti që mund të jetë në foto dhe mund të mbesim të hutuar për disa momente.

Një seri fotosh tregojnë se nëse nuk je i përqendruar, atëherë imazhi i krijuar me siguri nuk ka absolutisht asnjë lidhje me atë që është në të vërtetë në foto.

Më poshtë, një galeri me foto që sfidon logjikën…

FOTO GALERI
1/26

Top Channel