Uraganë e tërmete, “shenjat” e apokalipsit?

20/09/2017 00:00

Nga njëra anë uraganet në Atlantik dhe nga ana tjetër tërmetet në Meksikë. Një pjesë e Amerikës së Veriut ka parë “apokalipsin” brenda pak ditëve.

Këto fenomente kanë shtuar frikën se ndoshta në parashikimin apokaliptik të murgeshës portugeze, Lucia de fatima, një prej tre fëmijëve që thanë në 1917-n se kishin parë Shën Mërinë, e cila profetizon një mega-tsunami në ShBA, mund të ketë diçka të vërtetë.

Motër Lucia, që parashikoi me saktësi Luftën e Dytë Botërore dhe plagosjen e Papa Gjon Palit të Dytë, pati një vizion ku shihte shpërthimin e një vullkani në Ishujt Kanarie dhe rënien më pas në det që shkakton një dallgë gjigante batice.

Shkencëtarët paralajmërojnë se një skenar i tillë nuk është krejtësisht i pamundur.

Top Channel