Palestër për të lënë pijen?!

04/09/2017 00:00

Palestra është shumë e nevojshme për gjendjen fizike dhe për disa persona ndikon edhe në gjendjen emocionale.

Pjesa më e madhe e frekuentuesve të palestrave kërkojnë që të kenë një trup sa më në formë, e femrat linja sa më perfekte.

Por në rrjetet sociale qarkullon edhe një video që ndoshta përçon mesazhin e gabuar për të bërë palestër, një grua e cila qartazi është në gjendje të dehur dhe jo me veshjen e duhur, bën palestër. Jo të paktë kanë qenë edhe komentuesit që me shaka pyesin nëse ajo po bën palestër për të lënë pijen.

Top Channel