Ato janë të njohura si ndjekëse të natyrës, kafshë servile që përshtaten me kopenë në vend që të veprojnë ndryshe.

Por siç provon edhe kjo video, në çdo familje ka gjithmonë një “dele të zezë” e gatshme për të dalë kundër.

Ky është momenti dramatik i një femre, e cila rrëzohet nga një dash i tufës së saj dhe më pas po të njëjtës kafshë i duket si një sfidë që të tregojë forcën ndaj gruas që është e shtrirë në tokë.

Ngjarja, e cila besohet se ka ndodhur në Gjermani, është filmuar nga kamera e një automjeti, drejtuesi i së cilës i vjen edhe në ndihmë gruas së pafuqishme për t’i bërë ballë dashit që nuk e linte të ngrihej duke e goditur vazhdimisht, raporton Daily Mail.

Vidoja është filmuar në vitin 2014 është ripublikuar duke u ribërë virale në rrjetet sociale.

Top Channel