Ato që duken si skulptura reale grash, në të vërtetë janë petale lulesh të realizuara me anë të një “softwari” 3D nga artisti parisian Jean-Michel Bihorel.

Seria e skulpturave në të cilën artisti përshkruan formën e femrës në pozicione të ndryshme, quhet “Flower Figures”.

Bihorel fotografoi një buqetë me lule lulebore dhe nëpërmjet procesit dixhital i ka shumëzuar dhe i vendosi me kujdes në mënyrë që të formojë skulpturat e tij elegante dhe rezultati përfundimtar ishte shumë realist.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel