Më jepni më shumë rroba!

24/10/2016 00:00

Që kur nisi karrierën e saj 18 vite më parë, koncertet janë rritur shumë ngadalë. Por Britney Spears duket se në koncertin e të shtunës ka patur probleme me veshjen.

Ajo ka qënë duke performuar këngët e saj në Teksas. Këngëtares 34-vjeçare  i rrëshqiti një pjesë e recipetave por u mbulua mirë falë dy kërcimtarëve të saj.

Britney bëri të ditur se do të jetojë në Vegas që nga 2013, para se të rrëfente se koncerti i saj u shty dhe për dy vite të tjera.

Top Channel